Tips, tricks og lydighed Forår 2018

Formål:

Tips, tricks og lydighed er holdet for dig som vil lidt mere end almindelig lydighed med din hund. I har således allerede styr på sit, dæk og indkald.

IMG 4185

Vi træner tips, tricks, og rally som alle er forskellige elementer af lydighed. Øvelserne styrker samarbejdet mellem dig og din hund og træner hundens sanser, bevægelighed og nysgerrighed.

Hunde som tidligere har gået på hold i Vedbæk Hundeklub har førsteret til en plads på holdet.

Tine er træner på dette hold og der er plads til 6 hunde.

Forsikring:

Alle hunde skal have en lovpligtig ansvarsforsikring med udvidet ansvarsdækning. De skal også have en lovpligtig vaccination.

Af hensyn til sikkerhed (sygdom og uheld) er vi forpligtet til at sikre, at disse ting er overholdt.
Deltagere som ikke kan dokumentere at disse forhold er i orden, har ikke adgang på træningspladsen. Er du i tvivl, bør du tjekke det med dit forsikringsselskab og din dyrlæge.
I tillæg til træningsafgiften nævnt ved de enkelte hold, skal der betales et halvårligt medlemskontingent gældende for både lydighed og agility. Se info om betaling længere nede.

Hvor:

På græsplanen bag Mariehøjcentret, 2840 Holte

map mariehøj

Hvornår:

Tirsdage kl. 17.30-18.30

Antal træningsgange:

4 x 60 minutter

Pris:

350 kr. + kontigent på 100 kr. (Læs mere her om betaling)

Teori:

Ingen

Første træningsgang:

Tirsdag d. 3. april 2017 kl. 17.30-18.30

Sidste træningsgang:

Tirsdag d. 24. april 2017 kl. 17.30-18.30

Medbring:

• Vand til hunden
  • Høm-høm poser
  • Evt. Klikker
  • MASSER af godbidder af forskellige slags - gerne 3 slags og ikke tørkost.
  • Almindeligt halsbånd eller sele - ingen kvælerhalsbånd
  • Almindelig snor - ingen flexliner
  • Evt. tæppe/måtte til de regnfulde dage

TILMELDING (Der er lukket for tilmelding)