Kære alle i Vedbæk Hundeklub

Vi overholder alle retningslinjer omkring corona og har blandt andet sprit tilgængeligt til alle træningstimer. Nu er det tilladt at være op til 50 personer på pladsen ad gangen.

Vi beder om, at hvis du føler dig syg eller dårlig, så bliv hjemme.

Vi glæder os til, at vi til efteråret forhåbentlig starter op med normal næsten træning igen.

Agility starter efterårssæsonen med hundemøder lørdag den 29. august, hvis du ikke kan den dag, så skal du undlade tilmelding med mindre du aftaler andet med træningslederen Dorrit på 21 44 08 23.

Agility Begynder - Tilmelding er åben. - Kun få pladser

Agility Let Øvet - Tilmelding er åben.

Agility Øvet - Tilmelding er åben.

Vi har endnu ikke afgjort hvilke hold vi kommer til at have til efteråret eller hvornår de kommer til at være. Hjemmesiden her bliver opdateret, så snart det er fastlagt.

VHs generalforsamling er udskydt pga. force majeure

Når det er muligt efter coronavirus indkalder VH til generalforsamling snarest muligt med fire ugers varsel på Mariehøj Centret. Vi indkalder snarest muligt til generalforsamling.

Vedbæk Hundeklub har problemer med at vores e-mails ryger i spammappen, så vi opfordrer til, at du tilføjer Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. som en sikker email og til aldrig at ryge i spam. Alternativt skal du holde øje med din spammappe, så du ser vores emails.