Unghunde F21 Tirsdag

vh e18 1000px

Unghundeholdet har fokus på videreudvikling af samarbejdet mellem hund og fører, lydighedsøvelser, og udforskning af hundens sanser, bevægelighed og nysgerrighed.

Grundet corona skal fører være minimum 12 år og selv kunne styre/holde hunden! Der er ikke mulighed for at observere træningen. Vedbæk Hundeklub forbeholder sig retten til at bede en voksen træde i barns sted, hvis barnet ikke kan styre/holde hunden alene under træningen.

Hvor:
På græsplanen bag Mariehøjcentret, 2840 Holte

Hvornår:
Tirsdag 17.30-18.20

Antal træningsgange:
6 x 50 minutter

Pris:
575 kr. + kontigent på 100 kr. (Læs mere her om betaling)

Teori:
Ingen

Første træningsgang:
Tirsdag den 20. april 2021 kl. 17.30-18.20 (OBS! ingen træning den 25. maj)

Sidste træningsgang:
Tirsdag den 1. juni 2021 kl. 17.30-18.20 (OBS! ingen træning den 25. maj)

Medbring:
Vand til hunden
Høm-høm poser
Evt. Klikker
MASSER af godbidder af forskellige slags - gerne 3 slags og ikke tørkost.
Almindeligt halsbånd eller sele - ingen kvælerhalsbånd
Almindelig snor - ingen flexliner
Evt. tæppe/måtte til de regnfulde dage

Tidligere kursister har førsteret til dette hold. Der er 12 pladser.

Forsikring:
Alle hunde skal have en lovpligtig ansvarsforsikring med udvidet ansvarsdækning. De skal også have en lovpligtig vaccination.

Af hensyn til sikkerhed (sygdom og uheld) er vi forpligtet til at sikre, at disse ting er overholdt.
Deltagere som ikke kan dokumentere at disse forhold er i orden, har ikke adgang på træningspladsen. Er du i tvivl, bør du tjekke det med dit forsikringsselskab og din dyrlæge.
I tillæg til træningsafgiften nævnt ved de enkelte hold, skal der betales et halvårligt medlemskontingent gældende for både lydighed og agility. Se info om betaling længere nede.