Empowerment & Samarbejde

 

Vi skal træne empowerment af din hund og udnytte din hunds nysgerrighed.

Du bestemmer selv, om du vil deltage alle gangene eller kun nogle af gangene. Du betaler for de antal gange, du tilmelder dig på forhånd.

Selve træningen bliver med fokus på at styrke samarbejdet og øge selvtilliden hos hunden ved at arbejde med vedholdenhed og udnyttelse af hundens nysgerrighed. Vi kommer til at arbejde med gentagelser og forlængelse af øvelser før der falder belønning og godbidder.

Der bliver IKKE fokus på at lave sit, dæk, indkald osv.

Der vil nok også blive lidt lydtræning og mobilitetstræning, men træningsprogrammet bliver tilrettet efter antallet af hunde og hvilke hunde som holdet kommer til at bestå af.

SÆRLIGT ang. Corona: Der er p.t. forsamlingsforbud på 10 personer. Det betyder, at der kun kan komme én person per hund til træningstimerne. Fører skal være over 18 år og selv kunne styre hunden (kontakt mig, hvis man vil forhøre sig om eventuel undtagelse). Såfremt forsamlingsforbuddet bliver hævet, vil det igen blive muligt at komme flere til træningen, men det er altid gældende at der kun må være én fører per træningstime, dvs. andre skal vente ved bordene på pladsen.

 

Hvor:
På græsplanen bag Mariehøjcentret, 2840 Holte

Hvornår:
Tirsdage 18.30-19.20

Antal træningsgange:
4 x 50 minutter

Pris:
100 kr. per gang + 100kr. i kontingent
400 kr. for alle 4 gange + 100kr. i kontingent
(Læs mere her om betaling)

Teori:
Vi har ikke teoriundervisning til dette hold, men vi træner udelukkende med positive metoder og ingen skæld ud på banen.
Resten gennemgår vi under træningen.

Første træningsgang:
Tirsdag d. 16. juni 17-17.50 eller 18-18.50

Sidste træningsgang:
Tirsdag d. 7. juli 17-17.50 eller 18-18.50

Medbring:
Vand til hunden
Høm-høm poser
Evt. Klikker
MASSER af godbidder af forskellige slags - gerne 3 slags og ikke tørkost.
Almindeligt halsbånd eller sele - ingen kvælerhalsbånd
Almindelig snor - ingen flexliner
Evt. tæppe/måtte til de regnfulde dage

Tilmelding

HUSK: skriv i kommentarfeltet hvilke gange du deltager og om du kan både kl. 17 og kl. 18.

Forsikring:
Alle hunde skal have en lovpligtig ansvarsforsikring med udvidet ansvarsdækning. De skal også have en lovpligtig vaccination.

Af hensyn til sikkerhed (sygdom og uheld) er vi forpligtet til at sikre, at disse ting er overholdt.
Deltagere som ikke kan dokumentere at disse forhold er i orden, har ikke adgang på træningspladsen. Er du i tvivl, bør du tjekke det med dit forsikringsselskab og din dyrlæge.
I tillæg til træningsafgiften nævnt ved de enkelte hold, skal der betales et halvårligt medlemskontingent. Se info om betaling under afsnittet pris.