Kære alle i Vedbæk Hundeklub,

Som følge af myndighedernes, DGIs og Rudersdals Kommunes anbefalinger er al hundetræning i Vedbæk Hundeklub aflyst fra d.d. og i denne omgang til og med 13. april. Vi følger naturligvis situationen tæt og melder ud, så snart der skulle være ændringer til denne udmelding.

Som hundeklub ønsker vi at tage ansvar i denne situation og passe på jer, jeres hunde og os selv. Selvom risikoen er minimal ved udendørs aktiviteter, vælger vi, at det ikke bliver hos os, en eventuel smitte opstår og udelukker dermed risikoen med 100%.

Vi håber på jeres forståelse og glæder os til at byde jer velkommen tilbage, når situationen forhåbentlig om et par uger er løsnet op.

Ovenstående melding kommer ud på mail til alle aktuelle kursister og vi vil selvfølgelig sende mails igennem forløbet, når der er nye opdateringer.

Vi vender tilbage med en opdatering på eventuelle erstatningstimer/tilbagebetaling, når bestyrelsen har haft mulighed for at træffe en beslutning.

Skulle I have nogle spørgsmål eller kommentarer er I selvfølgelig velkomne på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Alle hundetrænerne i Vedbæk Hundeklub

Foråret i Vedbæk Hundeklub

Se nyt om Indbetaling.

Vi starter forårssæsonen med agility teori for begynderne onsdag den 26. februar kl. 19 uden hund på Mariehøj Centret, Øverødvej 246 B i mødelokale Storm P 205.

Alle tre agility hold starter med hundemøder med hund på lørdag den 29. februar. Vi glæder os til at se jer og jeres hunde.

Vi starter nye hold den 7. marts 2020:

Hvalpehold (start 7. marts - lukket)

Hvalpehold (start 21. april)

Unghundehold (start 7. marts - lukket)

Unghundehold (start 21. april)

Øvet hold (start 21. april)

Vedbæk Hundeklub har problemer med at vores e-mails ryger i spammappen, så vi opfordrer til at du tilføjer Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. som en sikker email og til aldrig at ryge i spam. Alternativt skal du holde øje med din spammappe, så du ser vores emails.