Empowerment F21 Tirsdag

vh e18 1000px

Empowerment er vores hvalpehold, hvor vi arbejder med samarbejdet mellem dig og din hund. Fokus på holdet er at skabe det bedste fundament for dig og din hvalp, så I kommer godt fra start og får et godt samarbejde. Vi udforsker hvalpenes nysgerrighed, sanser og kropskontrol med forskellige øvelser. Samarbejdet mellem dig og din hund er alfa omega for jeres videre træning og derfor er samarbejdet det, vi arbejder først med.

Grundet corona skal fører være minimum 12 år og selv kunne styre/holde hunden! Der er ikke mulighed for at observere træningen. Vedbæk Hundeklub forbeholder sig retten til at bede en voksen træde i barns sted, hvis barnet ikke kan styre/holde hunden alene under træningen.

Hvor:
På græsplanen bag Mariehøjcentret, 2840 Holte

Hvornår:
Tirsdage 16.30-17.20

Antal træningsgange:
6 x 50 minutter

Pris:
575 kr. + kontigent på 100 kr. (Læs mere her om betaling)

Teori:
Ingen

Første træningsgang:
Tirsdag d. 20. april 2021 kl. 16.30-17.20 (OBS! ingen træning den 25. maj)

Sidste træningsgang:
Tirsdag d. 1. juni 2021 kl. 16.30-17.20 (OBS! ingen træning den 25. maj)

Medbring:
Vand til hunden
Høm-høm poser
Evt. Klikker
MASSER af godbidder af forskellige slags - gerne 3 slags og ikke tørkost.
Almindeligt halsbånd eller sele - ingen kvælerhalsbånd
Almindelig snor - ingen flexliner
Evt. tæppe/måtte til de regnfulde dage

Der er 12 pladser i alt.

Forsikring:
Alle hunde skal have en lovpligtig ansvarsforsikring med udvidet ansvarsdækning. De skal også have en lovpligtig vaccination.

Af hensyn til sikkerhed (sygdom og uheld) er vi forpligtet til at sikre, at disse ting er overholdt.
Deltagere som ikke kan dokumentere at disse forhold er i orden, har ikke adgang på træningspladsen. Er du i tvivl, bør du tjekke det med dit forsikringsselskab og din dyrlæge.
I tillæg til træningsafgiften nævnt ved de enkelte hold, skal der betales et halvårligt medlemskontingent gældende for både lydighed og agility. Se info om betaling længere nede.