Indkaldelse til generalforsamling

Vedbæk Hundeklub indkalder med fire ugers varsel til generalforsamling onsdag den 30. september kl. 19.15-20.30 i mødelokale Storm P - Lokale 205 på Mariehøj Centret, Øverødvej 246 B, 2840 Holte. Klubben har ikke kunne indkalde før pga. corona.

Dagsorden:

- Valg af dirigent

- Bestyrelsen aflægger beretning, ved formanden

- Det reviderede regnskab fremlægges

- Godkendelse af budget for det kommende år, herunder fastsættelse af kontingent

- Indkomne forslag
   Det er den 16. september 2020.

- Valg af bestyrelsesmedlemmer, 2 suppleanter og revisor

- Eventuelt

Kære alle i Vedbæk Hundeklub

Vi overholder alle retningslinjer omkring corona og har blandt andet sprit tilgængeligt til alle træningstimer. Nu er det tilladt at være op til 50 personer på pladsen ad gangen.

Vi beder om, at hvis du føler dig syg eller dårlig, så bliv hjemme.

Vi ses til træning

Agility er i gang med agility begynder og let øvet kl.  9.30-11.15 og øvet hold kl. 11.00

Trænerne er glade for at se alle hunde både nye og gamle med deres mennesker.

Empowerment (primært for hvalpe) (lukket for tilmelding)

Vores hvalpehold er "omdøbt" til empowerment. Vi lægger vægt på at skabe en god relation imellem dig og din hund så I har det gode grundlag for de næste mange år sammen.

Unghunde (lukket for tilmelding)

Almindeligt lydighedshold, hvor vi arbejder videre på samarbejdet mellem dig og din hund samt lydighedsøvelser som sit, dæk, gå pænt etc.

Øvet (lukket for tilmelding)

For den øvede hund som gerne vil lære mere end almindelig lydighed. Her bruger vi tid på mange forskellige øvelser og nogen gange også øvelser som indlæres over flere gange og hvor det forventes at man træner lidt hjemme imellem hver træningsgang.

Vedbæk Hundeklub har problemer med at vores e-mails ryger i spammappen, så vi opfordrer til, at du tilføjer Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. som en sikker email og til aldrig at ryge i spam. Alternativt skal du holde øje med din spammappe, så du ser vores emails.