Lydighedstræning for hunde i alle aldre

alberteogfelix 300pxVores fokus er sjov og udfordrende træning, så I får styr på den basale lydighed samt inspiration til nye og anderledes øvelser. Målet er et godt og positiv samarbejde mellem dig og din hund.

I det omfang det kan lade sig gøre er vi to trænere på holdet.

Vores træning

Hos os er hundetræning egentlig Førertræning. Det er dig, som hundefører, der får de nødvendige værktøjer, for at du bedst muligt kan træne din hund. Vi anbefaler, at du træner med din hund imellem hver træningsgang, gerne lidt hver dag. Træn når du selv er glad og motiveret - det smitter af på din hund, og helst i små intervaller, da din hund lærer bedst ved små, men hyppige gentagelser. 

Der er frit valg i forhold til brug af klikker. Det er muligt at købe en klikker gennem os, hvis du ønsker at benytte denne. 

En gang om året arrangeres der et fælles arrangement med agility-afdelingen.

Træningen foregår på Mariehøjcentret, 2840 Holte.

Hvem må træne hunden?

Børn på 11 år og opefter må gerne træne hunden, men der skal være en voksen tilstede og barnet skal kunne styre hunden.

Vær opmærksom på at der kun må være én fører per træningstime!

Teori

På vores teoriaften gennemgår vi træningen, vores træningsmetoder, forventningsafstemmer m.m. Teori varer ca. 1,5-2 timer og foregår uden hund. Det er vigtigt at deltage i teorien for at få et tilfredsstillende udbytte af træningen. 

Se under hold for nærmere info om teori.

felix 300px

Vores hold

Lydighed er gået på juleferie. Vi glæder os til at se jer i 2019.

Nye hold bliver annonceret her på hjemmesiden samt Facebook, når de er klar. Forventet holdopstart er slut-februar/start-marts 2019.

Vigtig information!

- Vedbæk hundeklub er en familiehundeklub i Rudersdal Kommune, hvor vi arbejder med moderne bløde træningsmetoder. Træningen bygger på hverdagstræning og hyggeligt samvær med hunden.
- Al træning i Vedbæk Hundeklub foregår på lukkede baner.
- Forbudte racer og kombinationer af disse kan ikke træne i Vedbæk Hundeklub. 

Vi glæder os til at se jer!